Digiturunduse haldus

Tõstame Sinu äri esile ja saavutame tipptulemusi!

Pakun terviklikku lähenemist digiturunduse haldamiseks Meta ja Google Ads platvormidel. Aitan Sinu ettevõttel kasvada ja silma paista, luues sihitud reklaamikampaaniaid, mis hõlmavad kõike alates strateegiliste võtmesõnade valikust ja visuaalselt köitvate reklaamide loomist kuni eelarve ja pakkumiste optimeerimise ning täpsete mõõtmiste ja analüüside tegemiseni.

Strateegia väljatöötamine

Määratlen selged ja saavutatavad eesmärgid kampaaniatele ning loon kohandatud strateegiad, et tagada, et iga kampaania toetab brändi ja ärilisi eesmärke, olles kooskõlas pikaajaliste plaanidega.

Märksõna analüüs

Viin läbi põhjaliku märksõnade uurimise, et leida kõige tõhusamad märksõnad ja analüüsin konkurentide märksõnu ning strateegiaid, et tagada kampaaniate konkurentsivõime ning leida võimalusi eristumiseks ja reklaamide nähtavuse tõstmiseks.

Kampaania loomine

Loon atraktiivsed ja tõhusad reklaamid, mis köidavad sihtrühma tähelepanu ja suurendavad klikkide arvu, ning koostan kampaania struktuuri, mis hõlmab reklaamirühmi, märksõnu ja sihtimisvõimalusi, et tagada reklaamide optimaalne ülesehitus ja efektiivsus.

Optimeerimine

Jälgin pidevalt kampaaniate tulemuslikkust ja teen vajalikke kohandusi reaalajas, et tagada parim tulemus, samal ajal optimeerides reklaamide kvaliteeti, et vähendada kliki hinda ja suurendada reklaamide nähtavust, saavutades seeläbi madalamad kulud ja suurem efektiivsus.

Analüüs ja raporteerimine

Koostan üksikasjalikud raportid, mis annavad ülevaate kampaaniate tulemustest ja pakuvad põhjalikku analüüsi, et teadvustada saavutusi, tuvastada tugevused ja nõrkused ning anda soovitusi edasiseks tegevuseks, et optimeerida tulemusi ja parandada kampaaniate efektiivsust.

Muuda oma digiturundus efektiivseks ja tulusaks!

Kas soovid, et Sinu ettevõtte digiturundus oleks efektiivne ja tulemusrikas? Minu lähenemine põhineb andmete analüüsil ja strateegilisel planeerimisel, et saavutada maksimaalsed tulemused ja tagada investeeringu kõrge tasuvus. Loon ja haldan kampaaniaid, mis on kohandatud just Sinu ettevõtte vajadustele ja eesmärkidele, optimeerides reklaame pidevalt, et saavutada parimad võimalikud tulemused.

Üritusel sotsiaalmeedia haldus

Teenus tagab ürituse nähtavuse enne, selle ajal ja pärast toimumist. Eesmärk on suurendada osalejate arvu ja kaasatust, luues unustamatu ürituse kogemuse läbi sotsiaalmeedia.

Teavitus ja reklaam
Reaalajas postitamine
Ürituse kokkuvõte
Järelanalüüs

Sotsiaalmeedia haldus

Aitan Sinu ettevõttel saavutada oma turunduseesmärke läbi professionaalse ja strateegilise sotsiaalmeedia juhtimise.

Strateegia väljatöötamine
Sisuplaani koostamine
Kontode uuendus
Postitused x korda nädalas
Rapordid ja analüüs

tugevda brändi digimaailmas

Leian parimad lahendused, mis aitavad Sinu ettevõttel kasvada ja digimaailmas silma paista.

You cannot copy content of this page

Scroll to Top